Grigio Tall Egg Pot 88 - Anthracite

10873
€696.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Brand: Luca Lifestyle

Ontdek de elegantie en duurzaamheid van onze Grigio-serie Fiberglass Polyester Bloempot. Met zijn royale afmetingen van 88x103 cm biedt deze antracietkleurige ronde pot voldoende ruimte voor al je bloeiende planten, zowel binnen als buiten.

Het slanke ontwerp van de Grigio-serie voegt een moderne touch toe aan elke ruimte, waardoor het perfect past bij diverse decoratiestijlen. Gemaakt van hoogwaardig fiberglass, is deze pot lichtgewicht maar toch stevig, waardoor hij bestand is tegen weersinvloeden en slijtage, en langdurig meegaat.

Met een volume van 595 liter en een opening diameter van Ø77 cm biedt deze pot optimale groeicondities voor grote planten. Hoewel niet voorzien van wielen, is de pot toch gemakkelijk te verplaatsen dankzij zijn beheersbare grootte en gewicht.

Je hoeft niet te wachten, want deze gewilde pot is direct beschikbaar en kan meteen je botanische displays verfraaien. Hoewel momenteel niet verkrijgbaar als set, staat elke pot op zichzelf als bewijs van superieur vakmanschap en design.

Laat je groene ruimte tot bloei komen met onze Grigio-serie Fiberglass Polyester Bloempot.

Bewaar dit product voor later